Διακοσμήσεις Γάμων

Διακοσμήσεις Γάμων

Έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό και πολυτελής εξοπλισμός, θα πραγματοποιήσουν την καλύτερη γαμήλια δεξίωση και θα συμβάλλουν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας. Χωρίς άγχος, χωρίς αγωνία για τη βραδιά, αφού η επιτυχία με την προσωπική φροντίδα του κυρίου Χριστοδουλίδη είναι δεδομένη!

Έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό και πολυτελής εξοπλισμός, θα πραγματοποιήσουν την καλύτερη γαμήλια δεξίωση και θα συμβάλλουν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας. Χωρίς άγχος, χωρίς αγωνία για τη βραδιά, αφού η επιτυχία με την προσωπική φροντίδα  του κυρίου Χριστοδουλίδη είναι δεδομένη!
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από την καλύτερη και μεγαλύτερη ποικιλία ιδεών το ύφος και το στιλ που επιθυμείτε στη διακόσμηση! Για όλα τα υπόλοιπα... αφεθείτε στη εμπειρία μας.
 
Για τόσα χρόνια, ο σκοπός παραμένει ένας: να δημιουργούμε για εσάς το περιβάλλον και τις προϋποθέσεις μίας ξεχωριστής, αλησμόνητης γαμήλιας δεξίωσης.
 
Αφήστε τις λεπτομέρειες σ'εμάς για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, μοιραστείτε τη χαρά σας με τους καλεσμένους σας. Δημιουργούμε με διακριτική πολυτέλεια και καλαισθησία και σύμφωνα πάντα με την προσωπική σας αισθητική. Νιώστε την ποιότητα και την οργάνωση στην καλύτερη τους έκφραση και... καλωσορίστε στην καινούργια σας ζωή με τις πιο ωραίες αναμνήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact form submitted.

Άλλες Υπηρεσίες

Γάμος
Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είτε η εκδήλωση είναι μικρή είτε είναι μεγάλη παραμένει μία στιγμή μοναδική και πολύ σημαντική γι’αυτόν που την συντονίζει και βεβαίως γι’αυτόν που τη ζει.
Βάπτιση
Η ομάδα του Christodoulides Art & Design Flower Boutique θα βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι μοναδικά σχεδιασμένα. Όλα θα δημιουργηθούν συνδυάζοντας μοναδικά την υπερδεκαετή εμπειρία μας και τη δημιουργικότητα μας με τη δική σας αισθητική.
Αρραββώνας
Όπως και στις υπόλοιπες υπηρεσίες διοργάνωσης και διακόσμησης, ο κύριος Χριστοδουλίδης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Christodoulides Art & Design Flower Boutique σας υπόσχονται ένα μοναδικό, υπέροχο πάρτυ αρραβώνων.
Σεμινάρια
Μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και διακόσμηση σεμιναρίων και επιδείξεων μόδας.